Клавиатурата SwiftKey за IOS 8 ще бъде пусната на 17 септември

SwiftKey се счита за "умна" клавиатура.

Популярната клавиатура SwiftKey ще бъде пусната заедно с новата операционна система IOS 8 на 17 септември

Популярната клавиатура  SwiftKey ще бъде пусната заедно с новата  операционна система IOS 8 на 17 септември , на която ще могат да се порадват и клиентите с по-стари модели Apple. В конкретния случай, на iOS 8 ще могат да се радват всикчки с iPhone 4S или по-нов, както и тези с iPad 2 или по-нов.

SwiftKey се счита за „умна“ клавиатура. Разбира се, тя ще поддържа писане с жестове, но не само това. Приложението ще може да предсказва какво искате да напишете и с времето ще става все по-добро в предсказването. Програмата запомня какво най-често пише човек и автоматично предлага готови фрази или изрази. Според отзивите на потребителите, изглежда, че клавиатурата „чете“ мисли и прогнозира почти цели изречения.

Промените по новата iOS 8 не са много големи. Единствено имаме включени нови интерактивни уведомления, подобрено приложение за поща, Spotlight търсене, поддръжка за клавиатури на трети страни, новото HealthKit приложение на Apple, аудио съобщения и подобрена интеграция с други устройства на Apple, като Mac.

Публикувано в Новини

gsmservicepro.com sofiya pirotska

Колко ще струва ремонта на телефона самсунг таблет

Новини

econt_logo

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress