Ремонт iPhone 5S / 5G

Ремонт iPhone 5S
Ремонт iPhone 5S

Ако имате нужда от квалифициран ремонт за iPhone 5S сте попаднали на правилното място. Нашият сервиз предлага професионален ремонт на iPhone 5S, ремонта се извършва с използването на професионално оборудване, което ни позволява да поправим вашия телефон  в най-кратък срок, без видими следи от ремонта.

  IPhone 5S е един от най-надеждните смартфони в света , но за съжаление и той не е застрахован от непредвидени обстоятелства. Например намокряне с вода може да спре напълно работата на iPhone 5S, тъй като водата е най-лошия враг за електронни устройства. В този случай ремонтът за възстановяване от влага на iPhone 5S трябва да се извърши в специализиран сервиз. В Gsmservicepro можем да извършим ремонта в период от 2 до 5 дни, този вид ремонт може да се нарече един от най-трудните.

 Ремонт на iPhone 5S може да се наложи, ако вашият смартфон  е физически повреден. В следствие на падане и удар екранът и стъклото може да се счупят и в този случай трябва да се сменят. Опитите сами да смените екрана могат да доведат до други повреди в апарата и крият рискове от нараняване.

 Ако телефонът не включва може да се дължи на повреда в батерията, бутона за включване или невъзможно зареждане и друг проблем. Ние можем да установим причината, поради която вашия iPhone 5S  не работи с безплатна диагностика.

Диагностиката на вашето мобилно устройство ще бъде безплатна, при съгласие за ремонт.

Ремонтът в Gsmservicepro включва части, труд и 1 месец гаранция.