Apple

GsmservicePro извършва ремонт на всички мобилни устройства iPhone 7, iPhone 7 PlusiPhone 6, 6 Plus, 5S,5C 5, 4S, 4, 3G, 3GS, 2G и iPad, iPad 2, iPad 3, iPad mini

       Най-честите проблеми свързани с работата на iPhone:Извършваме смяна на предно стъкло , дисплей , тъчскрийн на айфон 4, айпад, айпод

Не свети екрана, не работи микрофона, няма звук, не работи Home бутона, няма Wi-Fi, не работи тъчскрин, отключване и разкодиране, смяна на тъчскрийн и дисплей на iPhone.

            iPhone сервиз

  Ето и някои често срещани ремонти:

 

 

 Смяна на предно стъкло (Lens glass),

дисплей  (LCD) и тъчскрийн (Digitizer)Извършваме смяна на предно стъкло , дисплей , тъчскрийн на айфон 4 с

Ако екранът на вашето устройство е счупен, напукан, силно надраскан или замърсен до степен невъзможна за почистване, се налага смяна. Смяната на екрана трябва да се извърши в специализиран сервиз. Опитите сами да смените екрана могат да доведат до други повреди в апарата и крият рискове от нараняване.

 

 

 

 

 

 Смяна на задното стъкло на iPhone Смяна на задно стъкло на айфон счупено

Задното стъкло на iPhone може да се счупи при удар, изпускане и натиск. Смяната на задното стъкло следва да се извърши в специализиран сервиз. Опитите сами да смените стъклото могат да доведат до други повреди в апарата и крият рискове от нараняване.

 

 

 Смяна на Home бутон на iPhoneСмяна на home бутон на айфон 4 с

 При повреда на Home (основния) бутон на iPhone, устройството може да стане практически неизползваемо. В никакъв случай не разглобявайте сами апарата, тъй като може да задълбочите повредата. Използвайте услугите на специализирания ни сервиз, където ще ви предоставим възможно най-доброто обслужване.

 

 

 Смяна на Старт (Power) бутона на iPhoneсмяна на бутона за вклучване на айфон 4 , 5 , 4 с

При повреда на Power (старт) бутона, както следва телефонът няма да може да се включи и ако е останал във включено състояние няма да бъде възможно неговото изключване.

 

 

 

 

 

 

 

Поправка на бутона за контрол на звукаПоправка на бутона за контрол на звука

 

Ако бутона за контрол на звука работи само в едната посока или не работи напълно, обърнете се към нашия сервиз за смяна на бутона.

 

 

 

 

 

Ремонт на предна и задна камераРемонт на предна и задна камера на айфон

Мобилните телефони от среден и висок клас вече се произвеждат не с една, а с две камери – предна и задна с висока разделителна способност. Ако една от двете камери престане да работи рестартирайте телефона си. Ако дефектът продължава и камерата заснема изображения с лошо качество трябва да се обърнете към специализиран сервиз.

 

 

 

 

 

 

 

 Ремонт на жака за слушалки Ремонт на жака за слушалки

 Жакът за слушалките се поврежда често, особено ако носите телефона си в джоба. При тази повреда се налага жакът да бъде сменен. Смяната се извършва само в специализиран сервиз.

 

 

Ремонт и смяна на жака за зарежданеРемонт и смяна на жака за зареждане

 

  Ако жакът за зареждане на вашия телефон не работи или създава проблеми при захранване на устройството, ние  извършваме подмяна и поставяне на жак за зареждане.

 

 

 

 

Смяна на батерияСмяна на батерия на айфон самсунг

 

Ако вашият телефон губи бързо заряда си, необходимо е батерията му да бъде сменена.

Ремонтът в Gsmservicepro включва части, труд и 1 месец гаранция.