Смяна на дисплей

Ако дисплеят на телефона ви не работи, на първо място трябва да се установи причината за повредата. Повредите могат да бъдат разделени на два вида: В първия случай изображението не се показва изобщо, а във втория случай изображението се появява частично.

смяна на дисплей на телефон

Смяната на дисплей на телефона е наложителна в няколко случая: когато телефонът е изпускан може да се счупи защитното стъкло на дисплея. Екранът веднага престава да показва картина и просто свети в синьо, зелено или бяло. На счупения екран може да се появят пукнатини под формата на течни кристали в черен цвят. В този случай е задължително да се извърши смяна на дисплея на телефона.

смяна на дисплей на телефон изпуснат

Ако върху дисплея на вашия телефон е попаднала вода или друга течност, той става неизползваем. Попадналата вода в телефона може да попадне в дънната платка на телефона. За да се реши този проблем, задължително трябва да се извърши почистване на телефона или замяна на повредените части.

смяна на дисплей на телефон намокрен айфон самсунг

Понякога на намокрения екран може да се появят петна. Картината на дисплея не се губи, но по-добре не рискувайте а оставете телефона си в сервиз.

смяна на дисплей на телефон айфон самсунг

 В по-редки случай, след като е попаднала вода в телефона се влошава не само дисплея, но и подсветката. Причината за  проблема е липса на специален чип.

смяна на дисплей на айфон самсунг телефон

Каквато и повреда да има вашия телефон, най-добре не се опитвайте да го поправите сами. В GsmservizePro бързо, качествено и професионално ще ремонтираме вашия телефон.

Диагностиката на вашето мобилно устройство ще бъде безплатна.

Ремонтът в Gsmservicepro включва части, труд и 1 месец гаранция.