Смяна на батерия

  На първо място причината при не работеща батерия на вашия телефон, може да се крие в самия телефон или в зарядното устройство. За да се изясни проблема най-лесно е да вземете друго зарядно устройство и да проверите дали телефона зарежда с него.

смяна на батерия на телефон

Другата причина може да бъде повредата на мобилния конектор за зареждане. Тя не може да предостави контакт.

смяна на батерия на телефон

В третият случай възниква такава ситуация, в която индикатора за зареждане показва поток на мощност към телефона, но комуникацията на устройството работи само няколко минути, след което изключва от мрежата или не работи изобщо.

смяна на повредена батерия на телефон

Причините могат да бъдат няколко липса на електронни компоненти на телефона, софтуерна неизправност или неправилно функциониране на батерията на мобилния телефон.

повредена батерия на мобилен телефон сервиз айфон самсунг

Последният вариант е най-лесен за решаване, защото да си закупите батерия за телефон е по-лесно, отколкото да си купите нов мобилен телефон.

смяна на батерия на телефон айфон самсунг

Подмяна на батерията е една от услугите, която ефективно и професионално предоставяме на нашите клиенти. Не забравяйте, че вътрешната структура на вашия телефон е доста сложна и при непрофесионална намеса може да повредите напълно телефона си.

Диагностиката на вашето мобилно устройство ще бъде безплатна.

Ремонтът в Gsmservicepro включва части, труд и 1 месец гаранция.