Ремонт Apple Watch

Ремонт Apple Watch
Ремонт Apple Watch

Едно от най-вълнуващите Apple иновации наскоро, e интелигентния часовник  Apple Watch. Това устройство се появи на българския пазар съвсем наскоро, но вече успя да спечели признанието на хиляди фенове на ябълковите продукти. Предимствата на часовника включват страхотен дизайн, висококачествен дисплей и добре развито техническо оборудване. Както всяка друга „интелигентна“ технология, часовниците на Apple също не са застраховани срещу щети.

В Gsmservicepro често се доставя за ремонт Apple Watch, засегнат от падане или намокряне. Корпусът и екранът може да се повредят, когато се удрят в твърда повърхност. Замяната на екрана е трудна техническа работа. 

Не по-малко щети оказва влагата в устройството. Дори и да изсушите самото устройство, водата оставена вътре, може  да причини корозия.

Друг проблем, с който често се сблъскват собствениците на Apple Watch, е живота на батерията. Животът на батерията е ограничен до две години, след което трябва да бъде заменена (понякога този период може да дойде по-рано, ако часовниците твърде често и бързо се зареждат).

Интелигентните часовници на Apple, често страдат от проблеми свързани със софтуера. Собствениците се оплакват от периодичната загуба на комуникация с iPhone смартфона, „падане“ на Bluetooth, бързо разреждане, замръзване и внезапно рестартиране.

 В Gsmservicepro можем да отстраним всички тези проблеми на вашия Apple Watch от опитни специалисти.