Ремонт и поддръжка на Huawei P10 Plus, Huawei P10, Huawei P9, Huawei Мате 9, Huawei P8, Huawei P7, Huawei P6

Ремонт поддръжка и сервиз на Huawei P8 Huawei P7 Huawei P6GsmservicePro извършва висококачествен ремонт на мобилни устройства Huawei  със съвременна техника, която позволява диагностициране и отстраняване на дори и на пръв поглед безнадеждни случаи. 

Ремонт поддръжка и сервиз на Huawei P8 Huawei P7 Huawei P6 gsmserviceproНай-често срещаните повреди за Huawei са:

Има пукнатини по екрана на телефона. Причината за това може да бъде падане на даденото устройство или натиска върху него. Необходимо е да се замени стъклото или дисплея.

Липса на сензор. Ако сензора на екрана не реагира на допир, той трябва да бъде заменен.

Нефункциониращи бутони. Проблемът може да бъде причинен от натрупване на прах, влага или течности, както и невнимателно боравене с телефона. За решаване на проблема – устройството трябва да се почи, а в някои случаи трябва да се заменят отделни клавиши.

Проблемът с зареждане на Huawei. Често проблемът е с банално счупване на батерията или зарядното устройство – достатъчно e да се заменят с нови.

Бъгове, когато телефона се бави или забива.  В този случай, проблема вероятно се крие в софтуера. Може би в операционната система на вашия мобилен телефон има вирус или е остаряла. Ние ще открием конкретната причина, която пречи на правилното функциониране на вашия мобилен телефон Huawei.

Едина от най-честите повреди – разливането на течности върху телефона. Необходимо е да се извърши почистване и изсушаване на мобилното устройство. След което повредения елемент, трябва да бъде заменен.